kiscsoport zenekar

VÉGRE VALAMI ÉRDEKES! ˙ JÖN, JÖN, JÖN!

Kiscsoport zenekar

Mindjárt kész a friss lemezünk, a “Végre valami érdekes”,
a Gryllus Kiadó gondozásában!

...hát igen, elég sokat dolgoztunk rajta, mire elkészültünk a felvétellel. Azt szerettük volna, hogy olyan legyen ez a lemez, amit az egész család szívesen hallgat. Nem gügyög, de elég egyszerű és kedves ahhoz, hogy bárki velünk együtt énekelhesse. És főleg nem uncsi - hanem végre, valami érdekes!

A cédét hallgatók zenehallgatási szokásait tekintve persze legfőbb célunk, hogy a gyerekek imádják ezeket a dalokat, és ennek együtt örüljünk.
Másodlagos, nem titkolt célunk, hogy az anyukák miután leadták a kicsiket az oviban-suliban, ha már egyedül ülnek az autóban, akkor is minket hallgassanak tovább. Harmadlagos, és eltökélt szándékunk, hogy az apukák se tegyenek másképp.
A viccet félretéve, nagyon boldogok vagyunk, hogy hamarosan ti is a kezetekbe vehetitek öt évi együttmuzsikálásunk első gyümölcsét! Mert mindannyian voltunk gyerekek, sőt, még mindig azok vagyunk. De - mint ismeretes - leginkább akkor vagyunk azok, ha Kiscsoport szól :)

HALLGASS BELE TE IS!
Lejátszás-Kiscsoport
Azt eleve feltételeztük, hogy már nagyon türelmetlenül várjátok, hogy végre a boltokba kerüljön a lemez. Ha azonban már az áprilisi lemezbemutatón saját névre szóló dedikált különpéldányt szeretnél kapni, feltétlenül írj nekünk! Légy az első 50 jelentkező között, és tiéd az exkluzív cédé! »

Kiscsoport zenekar


© Kiscsoport ˙ webdesign és programozás: Montepauli Web Solutions ˙ illusztrációk: Paulivalle Graphics
Minden jog fenntartva ˙
Kiscsoport Zenekar ˙ All rights reserved