kiscsoport zenekar

ÚJ VIDEÓ! ˙ REGGELI

Kiscsoport zenekar

Most lett kész az új stop-motion videónk,
a Reggeli

Tóth Krisztina zseniális verse - úgy látszik - nem csak minket ihletett meg, mert az még haggyán, hogy mi megzenésítettük, de Pálvölgyi Léda szenzációs gyurmafigurájával egy imádnivaló videót készített hozzá.

Újabb jó hír: a videó felkerült a jutyúbra, és megtekinthető!
Úgy a vershez, mint ehhez az alkotáshoz az összes lehetséges aspektusból ezúton is gratulálunk, és nagyon köszönjük!


GYERE, NÉZD MEG TE IS!
Lejátszás-Kiscsoport


 

VÉGRE VALAMI ÉRDEKES! ˙ ELKÉSZÜLT!

Kiscsoport zenekar

Kész is a friss lemezünk, a “Végre valami érdekes”,
a Gryllus Kiadó gondozásában!

...hát igen, elég sokat dolgoztunk rajta, mire elkészültünk a felvétellel. Azt szerettük volna, hogy olyan legyen ez a lemez, amit az egész család szívesen hallgat. Nem gügyög, de elég egyszerű és kedves ahhoz, hogy bárki velünk együtt énekelhesse. És főleg nem uncsi - hanem végre, valami érdekes!

A cédét hallgatók zenehallgatási szokásait tekintve persze legfőbb célunk, hogy a gyerekek imádják ezeket a dalokat, és ennek együtt örüljünk.
Másodlagos, nem titkolt célunk, hogy az anyukák miután leadták a kicsiket az oviban-suliban, ha már egyedül ülnek az autóban, akkor is minket hallgassanak tovább. Harmadlagos, és eltökélt szándékunk, hogy az apukák se tegyenek másképp.
A viccet félretéve, nagyon boldogok vagyunk, hogy ti is a kezetekbe vehetitek öt évi együttmuzsikálásunk első gyümölcsét! Mert mindannyian voltunk gyerekek, sőt, még mindig azok vagyunk. De - mint ismeretes - leginkább akkor vagyunk azok, ha Kiscsoport szól :)

HALLGASS BELE TE IS!
Lejátszás-Kiscsoport
Kiscsoport zenekar


© Kiscsoport ˙ webdesign és programozás: Montepauli Web Solutions ˙ illusztrációk: Paulivalle Graphics
Minden jog fenntartva ˙
Kiscsoport Zenekar ˙ All rights reserved